Kokius langus rinktis?

Kiekvienas planuojantis statybas akis į akį susiduria su klausimu, kokius langus rinktis namui: medinius, medinius kaustytus aliuminiu, aliuminius? Pasirinkimų daug, tačiau reikia išsirinkti tik vieną variantą.

Viešųjų ir komercinių objektų architektai ypač mėgsta aliuminio konstrukcijas, nes jos yra lengvai adaptuojamos individualiems architektūriniams sprendimams ir yra paprastai pritaikomos tiek forma, tiek dydžiu, tiek spalva prie modernaus interjero/ eksterjero dizaino. Aliuminio profiliai leidžia įstiklinti didesnius plotus ir įgyvendinti sudėtingesnes idėjas, nes aliuminis pasižymi itin dideliu tvirtumu. Aliuminiai langai ir durys gali būti siauresniais ir grakštesniais rėmais nei medinės, tačiau būti didesnių matmenų. Tai leidžia į patalpas patekti daugiau natūralios dienos šviesos, pastatui suteikia unikalumo ir savitumo. Aliuminio profilius galima nudažyti imituojant natūralios medienos raštus arba net padengti bronza, auksu ar kitomis medžiagomis.

Individualių namų architektai renkasi medieną, nes ši medžiaga pirmauja savo pritaikomumu, natūralumu ir ekologiškumu. Medieną malonu liesti, malonu į ją žiūrėti, nes kiekviena medienos rūšis pasižymi unikalia tekstūra, raštais ir atspalviu. Medinių langų gamybos galimybės šiandien beveik neribotos: juos galima pagaminti įvairių formų, dydžio, dizaino Medieną galima dažyti visomis RAL spalvų paletės spalvomis, padengti skaidriomis dangomis, išryškinančiomis unikalią medienos tekstūrą. Tai daryti rekomenduojame visada, kai pasirenkate egzotinę, prabangią ir išskirtinę medienos rūšį.

Mediniai langai ir durys kaustytos aliuminiu pasižymi visomis medienos savybėmis, tačiau yra ilgaamžiškesnės. Iš lauko pusės gaminiai yra apkaustomi aliuminio konstrukcijomis, todėl palengvėja jų eksploatacija, jie tampa tvirtesni, nesideformuoja ir yra atsparūs neigiamam atmosferos poveikiui.

UAB „Doleta“ specialistai pasiruošę padėti išsirinkti tinkamiausias medžiagas, suprojektuoti net pačius unikaliausius individualius medinius, aliuminius arba medinius kaustytus aliuminiu langus, duris bei kitus konstrukcinius gaminius ir projektus paversti realybe. Girdime kiekvieną Jūsų pageidavimą ir kartu surandame geriausią sprendimą Jūsų namams

Informuojame, jog svetainėje yra naudojami slapukai (angl. cookies)
Sutikdami, paspauskite mygtuką 'Sutinku'.
Sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus savo interneto naršyklės nustatymuose.
Tęsdami naršymą svetainėje jūs sutinkate su slapukų naudojimo sąlygomis.